En tid i verkligheten

I torsdags red jag - det var ett tag sedan sist.... ridhuset var som en bastu och man blev gaaanska svettig..... trots det kändes Utopia riktigt bra :)

I fredags hade jag lektion, Jenny red för första gången på flera veckor. Hoppas hon inte blev överansträngd....fast jag tyckte vi tog det ganska lugnt!!

På lördagen hade jag först tre lektioner i Raptown. Sedan blev det en tur till Gävbo för en lektion med Margareta och Eginia. Härligt väder och inte alls regn som meterologerna lovat ;)

Idag var jag och Patrik på kyrkoherdeinstalltion - naturligtvis med mååååånga andra. altareVäldigt fint. Eftersom de har många församlingsbor som talar arabiska så översätts det mesta. En annan sak som imponerar är att de projicerar bl a psalmtexterna på väggen!!

Patrik var i klostret i Bose i Italien för någon vecka sedan och jag är såååå nyfiken på att få se bilderna!

På eftermiddagen idag åkte jag och Rolf ner till Caroline på Hylella för att ta med allt skräp och utslitna möbler som hon inte vill ha med till nya stället. När vi kom fick vi först äppelpaj och vaniljsås MUMS!! Sedan lastade vi transporten full med skräp innan Rolf "råkade" ta i en geting.... Han fick ta en spruta och slänga i sig en hög cortisontabletter och sedan var det bara att åka hem... Jag fick lämna av honom på sjukhuset och själv åka hem och parkera transporten och ta lite mat...

Till härlighetens land igen

Förmodligen borde man inte ha en blogg om man aldrig skriver.... dags att skärpa sig - IGEN...

En av mina vänner skrev på sin Facebookstatus att "allting går om man vill" visst såååå rätt!! Hon säger ofta väääldigt kloka saker.... klart det gäller att prioritera. Jag ska verkligen försöka bli bättre på det. Man kan INTE hinna göra allt. Jag har äntligen börjat inse det. Nu ska jag försöka sortera bort en del för att verkligen HINNA göra annat.

Sedan jag senast skrev något har det naturligtvis hunnit hända MASSSOR!!!

Fredrik har bytt lägenhet.... flyttade till gården bredvid från en etta till en tvåa. Patrik och Per hjälpte till! Fredrik hade fått välja nya tapeter i alla rum(utom badrum). Fräscht och snyggt!  Kan jag ju säga, för jag var ju med när han valde tapeter.... ;)

Caroline har fått et nytt jobb - i Glindran. Jag var med för ett par veckor sedan när hon skulle välja bostad. Ett jättefint ställe med trevliga människor!!  Tyvärr glömde vi båda att ta kort på de olika boenden vi kollade på...

Äntligen har vi fått bubbelbadkaret inkopplat!!! Där tillbringar jag nu nästan varje kväll.... bara hur skönt som helst!!

Ska också ta tag i jobbsökandet...något som jag itne riktigt orkat med... tillbringar all dagtid som "praktikant" hos Henrik på Shell/7 i Valla.... där har det hänt en hel del... nu finns både bil och lastbil(för b-körkort) att hyra - nya mackor och sallader - med mera  jag har hittat en grill som jag ska köpa!! Kostar bara 495:-   tyvärr liiite suddig bild....

Jag har förstås varit i kyrkan en hel del.... dels som nunna för förskoleklasser och dessutom har jag varit på ett flertal mässor både i Vreta  och i Ljung på Kristi Himmelsfärds dag där jag bl a hörde Malfors blecket spela från kyrktornet och träffade en gammal bekant, Åke Carlsson! Hade dessutom ett givande samtal ute i regnet :)

Dessutom har jag hunnit med ett styrelsemöte i SKN(Svenska Knabstruppetföreningen) och för deras räkning, tillsammans med Ingela, varit på SH:s årsmöte på Medevi Brunn. Förutom årsmötet var det guidad visning plus lite visningar av nordsvenska hästar. Riktigt trevligt!

RSS 2.0